Echipă

Alina Bârgăoanu

Alina Bârgăoanu

Alina Bârgăoanu este expert în cadrul Grupului la nivel înalt pentru combaterea ştirilor false şi a dezinformării din mediul online (Comisia Europeană), visiting fellow la Center for European Studies din cadrul Harvard University (2018-2019), fondator şi director al revistei Convorbiri Europene (www.convorbirieuropene.ro); bursier Fulbright (2001- 2002). Este autor al volumului ”#Fakenews. Noua cursă a înarmării” (2018). Domenii de interes: digital disinformation, strategic communication, tech race, tech regulation, East-West divide in the European Union, Transatlantic relations.

Paul Dobrescu

Paul Dobrescu

Paul Dobrescu este expert în globalizare, teoriile dezvoltării, geopolitică și europenizare. A publicat numeroase cărți și articole – multe din ele la edituri internaționale de prestigiu, printre care: The Century of the Emerging World. Development with a Vengeance – Marea Britaie, Cambridge Scholars Publishing (2017); Les crises post-crise. Un monde sans boussole ni hégémonie” – Franța, L’Harmattan (2017); Crizele de după criză. O lume fără busolă și fără hegemon (2016); „La ruse de la mondialisation. L’assault contre la puissance américaine” – Franța, L’Harmattan (2015).

Loredana Radu

Loredana Radu

Loredana Radu este director al Center for EU Communication Studies (eucommunication.eu), coordonator al proiectului Starea Națiunii (www.starea-natiunii.ro), coordonator academic al Modului Jean Monnet „Patterns of Europeanization in Central and Eastern Europe” (2016-2019), absolventă a unui Executive MBA la CEU Business School. Loredana are o experiență vastă în management strategic, gestionarea proiectelor cu finanțare europeană și pregătirea de politici și strategii pentru întărirea capacității administrative la nivel central.

Flavia Durach

Flavia Durach

Flavia Durach este cercetător în cadrul Center for EU Communication Studies (www.eucommunication.eu). Interesele sale de cercetare includ studiul euroscepticismului, comunicarea în Uniunea Europeană, sfera publică europeană, studiul efectelor mass media. Este autoarea volumului ”Public Opinion towards the EU: Triumphalism, Euroscepticism or Banal Representations?” (Cambridge Scholars Publishing, 2016), precum și a mai multor articole și capitole în volume coordonate.

Marina Enache

Marina Enache

Marina Enache are o experiență de peste 10 ani în activități de comunicare, relații publice și organizare de evenimente academice și implementare proiecte fonduri europene.

Mirela Pîrvan

Mirela Pîrvan

Mirela Pîrvan este doctorand-cercetător în cadrul Center for EU Communication Studies și are o bogată experiență în managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Ligia Stroe

Ligia Stroe

Ligia Stroe este student-doctorand în domeniul științelor comunicării și are o experiență de peste 5 ani în marketing online, branding și social media.

Teodora Mitrulescu

Teodora Mitrulescu

Teodora Mitrulescu este studentă în anul întâi la masteratul de Social Media și Marketing Online din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice – SNSPA. Datorită implicării în activități de voluntariat și asociații studențești, Teodora are experiență în domeniul relațiilor publice, comunicarii, implicării civice și activităților de tineret. Ea este un membru activ al comunității academice, reprezentând studenții din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative prin titlul de Ambasador CIVICA.